Omul de afaceri Cristian Tintareanu a vindut vila pe care o detinea in Corbeanca unei firme ce organizeaza evenimente.

Casa cu 15 camere si un teren de 7.000 de metri patrati, situate in nordul Capitalei, au costat 3,5 milioane de euro. Suma a fost platita de o firma de catering si organizare de evenimente. Interesant este faptul ca proprietatea respectiva a stat la vinzare aproape trei luni, conform declaratiilor celor de la www.magazinuldecase.ro, site pe care a fost postat anuntul de vinzare. Interesul a fost insa mare, in conditiile in care anuntul postat pe Internet a fost vizitat de 3.200 de persoane.

Pretul de vinzare a fost de aproximativ 3,5 milioane de euro, unul nu foarte mare daca tinem cont de caracteristicile proprietatii. Aceasta beneficiaza de un teren de 7.000 de metri patrati, imobilul avind o suprafata totala de 550 mp. Casa are ca anexa un club cu suprafata de 770 mp si 360 mp terase. Clubul are in componenta sala de conferinte, bar, discoteca, saune si bai. Aceasta este cea mai mare tranzactie incheiata prin Magazinul de case si reprezinta aproximativ 8% din valoarea totala a imobilelor tranzactionate prin acest site.

Despartirea de impunatoarea proprietate nu pare sa fi fost foarte grea din punct de vedere emotional pentru Cristian Tintareanu, care deja stie in ce va investi. „Am vindut casa pentru ca eu ma mutasem de acolo, iar de doi ani statea goala. Banii obtinuti vor fi investiti intr-o baza sportiva la Corbeanca, a carei constructie a inceput deja. Investitia, cu teren cu tot, se va ridica la circa sase milioane de euro. Terenul, care valoreaza doua milioane de euro, este deja in proprietatea mea", a spus Cristian Tintareanu, citat de MEDIAFAX. El spune ca din acest proiect sint deja construite patru terenuri de sport, doua miniterenuri de fotbal si doua de tenis. Mai sint in constructie o zona de agrement, cu mai multe terase si restaurante, un pub si spatii pentru vestiare.

Pe piata se vorbeste si despre cumparator. „Casa a fost cumparata de o firma care se ocupa de catering si organizarea de petreceri. Vor organiza petreceri acolo", a mai spus Cristian Tintareanu, care nu a dorit sa dezvaluie numele cumparatorului.

Surse din piata sustin ca firma care a achizitionat imobilul este Privileg Catering. Reprezentantii acesteia au refuzat sa comenteze in vreun fel tranzactia. Compania este unul dintre jucatorii importanti pe aceasta piata, iar actionari sint Calin Mitu si Anca Mitu, ultima fiind fosta cumnata a ex-ministrului Codrut Seres.