Cunoastem marile intrari ardelenesti ale caselor: usi inalte, impunatoare, care te fac curios sa afli ce se ascunde in spatele lor. Nu reusesti sa afli intotdeauna, dar cand descoperi o poarta deschisa nu te poti abtine sa nu iti aru

Cunoastem marile intrari ardelenesti ale caselor: usi inalte, impunatoare, care te fac curios sa afli ce se ascunde in spatele lor. Nu reusesti sa afli intotdeauna, dar cand descoperi o poarta deschisa nu te poti abtine sa nu iti arunci privirea. Acest aspect al caselor reflecta spiritul discret al oamenilor care locuiesc aici.
Totul poarta insemnele medievalului, al misterului, iar intreg peisajul se scalda intr-o cromatica aparte.
Intrari... intr-un spatiu, intr-o lume interioara, in viata unui om.
Umbre si lumini, care se-mpletesc, se-ntalnesc si se despart de fiecare data, lucruri bune si rele, care merg brat la brat, intr-o atmosfera toleranta si primitoare, intotdeauna.

Fotografii trimise de Laura Greere
Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre de aici sau la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.