"Ma indreptam zilele trecute catre statia de autobuz pentru a ma deplasa pana in Mall. Era o caldura dogoritoare. Am preferat sa traversez parcul din cartier si sa iau autobuzul si nu tramvaiul, aerul conditionat din noile autobuze poate provoca dependenta in zilele de vara.

Se pare ca nu eram singurul ce suferea de caldura. In mijlocul parcului, 3 prieteni si cateaua lor Laica, au gasit o solutie ingenioasa: Fantana arteziana din parc.

Nu avea nici o treaba, sareau in apa si se stropeau de parca erau la scaldat pe rau. Am reusit sa imortalizez cateva momente, sa-mi descretesc fruntea si sa imi racoresc obiectivul :). A venit si autobuzul si urcand in el ma gandeam cat de ingeniosi sunt copii. Noi ne vaitam in presa, la televizor de caldura infernala iar ei au gasit un pretext in plus pentru a se juca."

Fotografii trimise de Valentin Vieriu - Timisoara (foto 1 si 2)

Fotografia 3 a fost facuta in Onesti (Bacau) de Carmen Obreja

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre de aici sau la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici