Candidatii care au promovat probele orale vor sustine, astazi, prima proba scrisa a bacalaureatului, la limba si literatura romana. La ora 9.00, membrii Comisiei Nationale vor extrage o varianta de subiect din cele 100 posibile, ce va fi anuntata la
Candidatii care au promovat probele orale vor sustine, astazi, prima proba scrisa a bacalaureatului, la limba si literatura romana. La ora 9.00, membrii Comisiei Nationale vor extrage o varianta de subiect din cele 100 posibile, ce va fi anuntata la Radio Romania Actualitati, apoi comisiile de examen vor multiplica subiectele in numar egal cu al candidatilor si le vor distribui in sali. Accesul elevilor in salile de examen se face cu cel mult 30 de minute inainte de inceperea probei, pe baza actului de identitate, fara manuale, dictionare, notite, insemnari, mijloace electronice de calcul sau de comunicare etc. care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Ei pot parasi centrul de examen cel mai devreme dupa o ora si jumatate de la distribuirea subiectelor in sali. Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de trei ore, din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Candidatii eliminati de la o proba nu mai pot participa la probele urmatoare, sunt declarati "eliminati din examen" fara posibilitatea recunoasterii notelor pentru sesiunile urmatoare si nu pot promova examenul de Bacalaureat in sesiunea curenta. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.