Produsul Zilei

Cardul de credit MasterCard de la UniCredit Tiriac Bank ofera o linie de finantare de la 700 la 35.000 de lei in functie de veniturile solicitantului. Suma minima lunara de rambursat este de 5% din valoarea sumei retrase.
Produsul Zilei

Cardul de credit MasterCard de la UniCredit Tiriac Bank ofera o linie de finantare de la 700 la 35.000 de lei in functie de veniturile solicitantului. Suma minima lunara de rambursat este de 5% din valoarea sumei retrase. Perioada de gratie merge pina la 50 de zile pentru tranzactiile la comercianti. Linia de credit este disponibila non-stop.

Fonduri SAPARD mai repede

Agricultorii care au contractat proiecte SAPARD pot depune cererile de obtinere a fondurilor la nivel judetean, astfel ca termenul de plata va fi scurtat cu 10-20 de zile, modificarea urmind sa fie aplicata si fermierilor care vor contracta bani comunitari prin Planul National de Dezvoltare Rurala. Procedura anterioara prevedea ca cererile de plata se depun la Centrele Regionale ale Agentiei de Plati. Termenul maxim de procesare a documentelor era de 40-50 de zile. Noua data-limita este de maximum 30 de zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.