Transferul lui Cristi Chivu de la Roma continua sa fie in atentia ziarelor din Spania si Italia. Conform cotidianului Sport, Consiliul de Administratie al gruparii romane urma sa discute ieri despre oferta de 14 milioane de euro primita d
  Transferul lui Cristi Chivu de la Roma continua sa fie in atentia ziarelor din Spania si Italia. Conform cotidianului Sport, Consiliul de Administratie al gruparii romane urma sa discute ieri despre oferta de 14 milioane de euro primita de la Barcelona. "Catalanii au spus ca mai mult nu ofera. Ei ar putea include jucatori in operatiune, dar Roma nu accepta aceasta idee", a scris Sport, in timp ce El Mondo Deportivo scrie ca transferul s-ar putea realiza in maximum doua zile sau deloc. In schimb, agentia Calciomercato sustinea ca patronul lui Inter, Massimo Moratti, urma sa faca ieri o alta oferta: 15 milioane de euro plus un jucator: Grosso, Solari sau Cruz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.