Comisia Europeana a blocat ieri oferta inaintata de Ryanair, cea mai mare firma aeriana low-cost din Europa, pentru preluarea Aer Lingus, ceea ce reprezinta a doua decizie de acest tip adoptata de institutie in ultimii patru ani, transmite Reuters, p
Comisia Europeana a blocat ieri oferta inaintata de Ryanair, cea mai mare firma aeriana low-cost din Europa, pentru preluarea Aer Lingus, ceea ce reprezinta a doua decizie de acest tip adoptata de institutie in ultimii patru ani, transmite Reuters, preluata de Mediafax.
"Comisia a conchis ca fuziunea ar fi afectat consumatorii, prin eliminarea concurentei si prin crearea unui monopol sau a unei pozitii dominante pe un numar de 35 de rute operate de ambele parti", a decis institutia. Propunerea Ryanair, in valoare de 1,48 mld. euro, este a 20-a oferta blocata de CE, din peste 3.000 de cazuri analizate dupa 1990.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.