Compania autohtona de consultanta Pegas a organizat, in perioada 30-31 mai, la Bucuresti, alaturi de compania franco-olandeza Welcomeurope, cursuri de instruire in domeniul fondurilor nerambursabile. Datorita obtinerii unui feed-back foarte bun din p
Compania autohtona de consultanta Pegas a organizat, in perioada 30-31 mai, la Bucuresti, alaturi de compania franco-olandeza Welcomeurope, cursuri de instruire in domeniul fondurilor nerambursabile. Datorita obtinerii unui feed-back foarte bun din partea cursantilor, Pegas va organiza o alta instruire in urmatoarele doua luni, imediat dupa aprobarea primelor Programe Operationale, astfel incat aceasta instruire sa se poata axa specific pe elaborarea proiectelor cu finantare prin aceste programe.
Participantii la aceste cursuri au primit solutii si consultanta pentru probleme concrete, cum ar fi pregatirea dosarului, implementarea cu succes a unui proiect sau alegerea corecta a partenerilor de proiect.
Cursurile au fost predate de un trainer Welcomeurope si doi colaboratori Pegas, fiind urmarite de 19 participanti, dintr-un numar maxim posibil de 20.
"Scopul acestei instruiri a fost facilitarea accesului la fondurile europene nerambursabile si oferirea de informatii si solutii cat mai complexe si utile participantilor. Consider ca acest scop a fost atins", a declarat directorul general al Pegas, Calin Sarchiz.
Pegas a fost infiintata in anul 2000 devenind liderul pietei de consultanta in sisteme de management bazate pe standarde internationale, afirma compania. Welcomeurope a derulat, incepand cu anul 2001, mai mult de 160 de sesiuni de consiliere, lucrand pentru firme, organizatii nonguvernamentale sau autoritati publice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.