Cu ajutorul Sandrei Stoicescu de la „Observator", am facut cunostinta, in numai zece minute, cu un otravit, un inecat, un injunghiat si o ucisa de urs.

Otravitul era minor si a fost ucis de nitritii din apa cu care maica-sa i-a facut un ceai. Inecatul a plecat dintre noi, dupa ce mai intii a incercat sa salveze un copilas cazut in apa. Sufletul injunghiatului s-a ridicat la cer pe holurile Directiei Silvice Baia Mare, ca urmare a unui conflict cu un batrin dintr-o „asociatie rivala". In fine, tinara sfisiata de urs era americanca si se afla in luna de miere in Romania. Nu e deloc rau sa cunosti atita lume decedata, in doar zece minute, dar tot nu ma pot declara pe deplin multumita. E imposibil sa fi murit doar patru oameni intr-o zi. O zi are 24 de ore, iar in 24 de ore incap mult mai multe tragedii decit a reusit „Observatorul" sa ne prezinte. Bai, baieti, vrem sa cunoastem mult mai multi morti. De fapt, daca se poate si nu va cerem sa munciti prea mult, am vrea chiar sa-i cunoastem pe toti. Inclusiv p-aia care dau coltul de batrinete.

PRO TV alterneaza mortii cu cite-o nunta, ca sa potenteze tragediile. Si, ca bonus, ne da si raniti.

Cel putin asa a fost in seara in care am facut eu vizionarea comparativa. Va sa zica, Andreea Esca ne-a oferit asa: un tinar aproape mort, cazut din autobuzul Sinaia-Azuga, sase raniti intr-un autobuz care s-a ciocnit cu un alt autobuz, pe o sosea din Timis, un sofer de microbuz ranit grav, un pasager mort si inca citiva raniti, americanca papata de urs si barbatul injunghiat la Directia Silvica Baia Mare. Bomboana de pe coliva: imagini socante cu un cal ucis in bataie de niste dementi. Deci cine e mai tare? As zice ca PRO TV, fiindca ne-a oferit si tragedii cu animale. In locul baietilor de la „Observator", as plati pe cineva sa tortureze o gaina, ca sa trec pe locul I in top.