Cu toate acestea, liberalul Radu Stroe a spus insa ca, daca ar fi fost in locul adjunctului SRI, ar fi demisionat. Intrebat daca si seful Serviciului - George Maior ar trebui sa renunte la functie, Stroe a raspuns: "vom vedea". Raportul adoptat ieri
Cu toate acestea, liberalul Radu Stroe a spus insa ca, daca ar fi fost in locul adjunctului SRI, ar fi demisionat. Intrebat daca si seful Serviciului - George Maior ar trebui sa renunte la functie, Stroe a raspuns: "vom vedea". Raportul adoptat ieri de Comisie va fi trimis presedintilor celor doua Camere, care, la randul lor, il vor introduce pe ordinea de zi a unei sedinte a Birourilor Permanente. Eventualele sanctiuni se vor discuta in Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor, in prezenta directorului SRI si a membrilor Comisiei SRI. Senatorul PNL, Radu Stroe, a precizat ca Parlamentul va informa CSAT "cu privire la raspunderea personala a colonelui Coldea". El a completat: "Speram ca vor fi luate masurile disciplinare care sa previna crearea premiselor de a spune ca SRI ar face politie politica. Noi nu apreciem ca face politie politica, la acest moment. Faptul in sine ar putea sa conduca la concluzia ca, daca se repeta sau daca s-au mai intamplat asemenea practici, ar exista acest risc". "Personal, in locul domnului Coldea, de mult mi-as fi depus demisia", a opinat Stroe. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.