Tinutele vor fi desenate la sfirsitul anului, pentru a fi in ton cu moda lui 2008.

Societatea Secuiana din Tirgu-Secuiesc, alaturi de firma Caremil din Roman, va imbraca delegatia Romaniei prezenta la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. Fiecare companie va avea de confectionat cite trei tinute pentru fiecare sportiv, Secuiana ingrijindu-se de look-ul baietilor, iar Caremil de cel al fetelor.

Producatorii vor realiza pentru membrii lotului olimpic trei tinute: una eleganta, pentru defilarea delegatiei la ceremoniile de deschidere si inchidere, una smart casual pentru calatorie si una casual pentru satul olimpic. In total, articole vestimentare in valoare de 240-250 de lei, cu o marja de plus - minus 20 de lei. ĄBrandul Adamís, promovat de firma covasneana si destinat exclusiv barbatilor, poate capata un capital de imagine imens o data cu asocierea lui celor mai importanti performeri ai tarii", este de parere Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana SA. Astfel, este foarte posibil ca sportivi precum Marian Dragulescu sau Mihai Covaliu, de exemplu, sa poarte incepind de la anul haine confectionate la Tirgu-Secuiesc.

Dobra Laszlo a hotarit sa nu grabeasca demararea confectionarii tinutelor, pentru a putea tine cont de trendul anului urmator. ĄStim ca tinutele altor tari sint realizate de creatori precum Versace sau Ralph Laurent. Concurenta este foarte serioasa, iar noi trebuie sa demonstram valoarea Adamís by Secuiana. Definitivarea tinutelor va avea loc, impreuna cu reprezentantii lotului si ai Caremil, in octombrie-noiembrie, materialele le vom comanda in noiembrie-decembrie, iar dupa desemnarea finala a sportivilor, in februarie-martie, vom intra in posesia masurilor. Tinutele vor fi gata la finele lui mai 2008. Secuiana vrea sa le ofere sportivilor nostri altceva decit pina acum, in asa fel ca ei sa poarte hainele cu aceeasi placere si dupa Jocurile Olimpice", a incheiat Dobra. In urma cu doi ani, Secuiana a imbracat lotul de gimnasti prezenti la Campionatul Mondial.

Productie pentru export Societatea comerciala Secuiana SA a fost fondata in 1968. Este cea mai mare producatoare de pantaloni din Romania, marfa fiind destinata in special clientilor din Germania, Anglia, Franta, Olanda, Danemarca, Italia, Suedia si Grecia. In Romania produsele Adamís by Secuiana sint comercializate prin reteaua proprie de magazine, magazine in franciza si prin marile magazine specializate in comertul cu confectii, fiind distribuite prin mijloace proprii de transport specializat. Secuiana are magazine proprii in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Tirgu-Secuiesc, Onesti, Constanta, Oradea, Timisoara, urmind sa deschida magazine noi in Cluj, Rimnicu Vilcea, Sibiu si Tirgu-Mures.