C(RAMPE)
Domnul Cioroianu nu stiu ce are lumea cu dumnealui ca e atata un baiat de bun care este si foarte intelept si are anvergura si e garson dintr-o bucata, sa moara Tzak si Pak. Mie-mi place de Cioroianu si o sa-l apar cu trupul meu nemerni
C(RAMPE)
Domnul Cioroianu nu stiu ce are lumea cu dumnealui ca e atata un baiat de bun care este si foarte intelept si are anvergura si e garson dintr-o bucata, sa moara Tzak si Pak. Mie-mi place de Cioroianu si o sa-l apar cu trupul meu nemernic pe domnul Cioroianu daca e nevoie de ceva. Si chiar si cu sufletul, daca-mi fac rost de el pana cand o sa aiba Cioroianu prablams. Motivul pentru care vreau eu sa-l apar pe Cioroianu este. Urmatorul. Cioroianu in primul si-n primul rand ca e un exemplu de fericita imbinare a unor calitati rare, dintre care enumeram urmatoarele. Doua puncte. Aaaa... aaa... aaa. Si daca mai e nevoie de vreun argument, vin imediat si adaug ca DOMNUL Cioroianu (ca n-am facut armata impreuna, da? deci da?) gandeste foarte frumos despre doamne, ceea ce eu, in calitate de gaina, ma plec fara reticenta. Cu gurita aia a dumnealui, domnul Cioroianu a spus ca unei doamne ii spui "da" de la bun inceput, daa€™ dup-aia, daca-i spui numai "da", s-ar putea sa fie dezamagita. Ceea ce chiar asa si e.


Bine, ca eu nu inteleg ce e aia "dup-aia". Ce delimiteaza "dup-aia". Ce este pana "aici" si pe urma e "acolo". Prin extensie, ce este pana "acum" si pe urma e "dup-aia". Interesant om si Cioroianu asta, ca uite ce probleme ridica dumnealui. Iata, de exemplu, problema lui "dup-aia". "Dup-aia" creca vrea sa zica "dupa aia", adica dupa "fata aia" care nu merita respectul lui si atunci ii zice "aia", adica sa-i diminueze din personalitate, s-o turteasca. Deci neaparat trebuie sa mai fie o "aia" ca sa fie o "dup-aia". Cred eu, cel putin. Foarte, foarte interesant tip Cioroianu si placut de vorbit cu el, mai ales cand uite ce dileme ridica la filé... aaa... la fileu. Si, "dup-aia", revenind, vorbeste (si deci si gandeste!!!) foarte frumos despre doamne, carora chiar nu trebuie sa le spui "da" mereu. Le mai spui si... le mai spui si... si... in fine, tot ce-ti trece tie prin cap, care nu este un simplu "da", ca se supara doamnele si-ti dau cu facaletu-n cap daca le spui numai "da" mereu.


Unei doamne ii mai dai si un cap in gura, ceea ce e respectabil si demn de bagat la capatana pentru toata lumea, nu numai pentru generatiile viitoare de ministri de Externe si de tractoristi. Unei doamne ii dai cu facaletu-n cap ca n-au iesit bine taiteii de casa, ceea ce realmente inteleg (pentru ca, acuma pe bune, cine poate sa manance taitei naspa?). Unei doamne ii mai spui si "fa, doamna", ca sa nu si-o ia in cap de prea mult bine. Ca daca-i spui "da" mereu s-ar putea sa se-ntoarca roata si sa-ti dea tie doamna cu facaletu-n cap, ceea ce ministrul de Externe nu doreste, ca vrea sa-i stea parul bine cand o sa se mai vada data aviatoare cu doamna Rice. Doamna Rice care ar face bine sa mai taca din gura cand vorbeste (cu) Cioroianu, ca uite ce probleme ii naste in tara, de care ea habar n-are, dar despre care vorbim noi "dup-aia".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.