Conform mai multor reportaje si declaratii, se contureaza din ce in ce mai clar ideea unei reuniuni a formatiei Led Zeppelin, cu ocazia comemorarii lui Ahmet Ertegun, cel care a infiintat casa de discuri Atlantic Records. Ahmet Ertegun a murit in luna decembrie a anului trecut, relateaza site-ul metalhead.ro.
Revenirea trupei pe scena nu este chiar neasteptata, inca de la inceputul anului existand unele zvonuri, cum ar fi cel lansat de postul clasic de radio din Toronto, privind o posibila reuniune, Led Zeppelin urmand astfel exemplul multor trupe care s-au reformat recent dupa o lunga absenta.
Led Zeppelin se vor reuni astfel, dupa toate probabilitatile, pentru un concert in memoria lui Ertegun. Fostii membri Jimmy Page, Robert Plant si John Paul Jones se pare ca au acceptat invitatia, locul bateristului John Bonham urmand sa fie luat de fiul acestuia, la randul sau baterist, Jason Bonham. Exista unele speculatii potrivit carora concertul comemorativ se va transforma pana la urma intr-un intreg turneu. (D.M.)