Capitanul nationalei Romaniei ar primi un salariu mai mare la Milano, dar catalanii ofera mai mult pentru transferul sau.

Cu putin timp inainte de expirarea termenului anuntat de impresarul Victor Becali pentru transferul lui Chivu, principalii ofertanti si-au apropiat propunerile, Internazionale Milano oferindu-i capitanului nationalei Romaniei un salariu anual de cinci milioane de euro, cu o jumatate de milion mai mult decit FC Barcelona. Spaniolii sint insa mai atenti si mai generosi cu AS Roma, careia ii ofera 15 milioane de euro, evident mai bine fata de cele 12 de care ar fi Inter dispusa sa se dispenseze. Mai mult decit atit, 5,75 milioane din suma oferita de Inter reprezinta drepturile federative ale chilianului Pizzaro.

Dupa cum sustine „Gazzetta dello Sport", optiunea lui Chivu este insa evident pro milanista, capitanul nationalei noastre cinind luni seara cu Massimo Moratti, patronul lui Inter. Barça este mai discreta in ceea ce priveste cazul Chivu, dar se misca bine pe alte planuri. Totusi, mediatorul intre cluburile AS Roma si FC Barcelona, impresarul italian Ernesto Bronzetti, sustinea ieri, intr-un interviu acordat cotidianului „Il Romanista", ca optiunea Chivu este foarte importanta pentru catalani, care ii invita pe italieni sa-l aleaga de pe Camp Nou pe Giuly, Silvinho sau Belletti. Ieri, Barcelona a anuntat transferul lui Yaya Toure, de la Monaco, pentru 12 milioane de euro.