Datorita numarului mare de spectatori asteptat pe parcursul celor trei zile de festival, Jandarmeria Municipiului Bucuresti a recomandat organizatorilor sa faciliteze accesul publicului prin Bulevardul Marasti, pe la Poarta A1.

Posesorii
Datorita numarului mare de spectatori asteptat pe parcursul celor trei zile de festival, Jandarmeria Municipiului Bucuresti a recomandat organizatorilor sa faciliteze accesul publicului prin Bulevardul Marasti, pe la Poarta A1.

Posesorii de bilete VIP si de abonamente pentru doua sau trei zile vor trece apoi pe la Cortul de Bratari, aflat pe aleea principala de acces, pe partea stanga, in parcarea B, pentru a intra in posesia bratarii. Poarta B nu va fi folosita pentru accesul publicului in incinta festivalului si nici pentru iesire. De asemenea, Poarta C ramane inchisa accesului, fiind utilizata doar pentru iesire. Posesorii de bilete VIP care detin permis de parcare vor avea acces prin Poarta D. In caz contrar, accesul se va face pe la Poarta A, iar bratara corespunzatoare zilei respective se va pune la Cortul de Bratari de langa Parcarea B.

La intrarea A1 a Complexului Romexpo, incepand de vineri, 29 iunie, se mai pot achizitiona bilete la pretul de 80 de lei pentru prima zi si de 95 de lei pentru a doua, respectiv a treia zi. Cele patru case de bilete vor fi deschise intre orele 13:00 si 21:00 (vineri) si intre 11:00 si 12:00, sambata si duminica.


ACCES. La Ba€™estival accesul publicului incepe de la ora 14:00, vineri, si de la ora 12:00, sambata si duminica. Participantii la festival, care trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid, sunt sfatuiti sa poarte incaltaminte lejera si sepci (palarii) pentru a-si acoperi capul. In caz de ploaie, sunt recomandate pelerinele, accesul cu umbrele fiind interzis. De asemenea, in spatiul festivalului nu este permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, sprayuri de dimensiuni mari, scaune, arme, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.