Porumboiu nu va fi observator in Liga 1 Principalul finantator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a renuntat la calitatea de observator la meciurile din Liga 1. "Sa stea linistiti cei de la Craiova, nu voi fi observator in Liga 1, dar voi raman
Porumboiu nu va fi observator in Liga 1 Principalul finantator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a renuntat la calitatea de observator la meciurile din Liga 1. "Sa stea linistiti cei de la Craiova, nu voi fi observator in Liga 1, dar voi ramane observator international. Aceasta calitate nu mi-o ia nimeni", a declarat fostul arbitru. Patronul vasluian a fost contestat de oficialii olteni dupa ce FRF a facut publica lista cu observatori pentru sezonul urmator.   Munteanu si Sergiu Radu au creat nebunie la Wolfsburg Considerati printre cei mai buni stranieri din Bundesliga sezonul trecut, cand evoluau la Cottbus, Vlad Munteanu si Sergiu Radu au fost prezentati ieri la noua lor echipa, WfL Wolfsburg. La stadion a fost o adevarata nebunie, suporterii venind in numar mare special pentru  romani.   CFR CLUJ. Echipa clujeana a remizat, scor 1-1, in al doilea meci din turneul de pregatire din Austria, disputat impotriva echipei Red Bull Salzburg, antrenata de Giovanni Trappatoni. Scorul a fost deschis in minutul 1 de germanul Alexander Zickler, iar Eugen Trica a egalat dupa numai doua minute, din centrarea lui Gabriel Muresan. Ioan Andone a utilizat formula: Stancioiu - Tony, Sandberg, Sousa, Panin - G. Muresan, Andre Leao - Semedo, Trica, Didy - Frunza. Au mai jucat: Turcas, Cadu, Fredy, Minteuan, Marginean, Dani, Manuel Jose, Anca si Surdu.   BASCHET. Campioana Romaniei, CSU Ploiesti, va evolua in premiera in ULEB Cup, a doua competitie continentala ca valoare, dupa Euroliga, profitand de retragerea, din motive financiare, a echipei spaniole MMT Estudiantes. "Este o veste foarte buna. Pentru noi se schimba mult planurile de transferuri, pentru ca dorim sa facem o figura frumoasa la prima participare", a declarat presedintele CSU Ploiesti, Alex Iacobescu.   SPANIA. Fundasul lui FC Barcelona, Giovanni van Bronckhorst, va evolua din sezonul viitor in Olanda, la Feyenoord Rotterdam. Anul trecut, internationalul olandez isi prelungise contractul cu Barça pana in 2008, dar cu o clauza conform careia putea pleca oricand daca va avea o oferta de la Feyenoord, clubul la care a debutat.   CHIVU. Cotidianul As a scris ieri ca si Real Madrid a intrat in cursa pentru achizitionarea lui Cristi Chivu . "Directorul sportiv Pedrag Mijatovici l-a sunat pe Ioan Becali pentru a-l informa despre interesul gruparii madrilene pentru Chivu. Real considera o prioritate pentru sezonul viitor transferul unui fundas central, iar romanul de la AS Roma a revenit in pole position", a scris As. Conform cotidianului catalan Sport, Ioan Becali a confirmat existenta a trei oferte pentru Chivu, precizand ca intreaga operatiune se va rezolva in maximum o saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.