Marcel Pavel apare, mai nou, in tripla ipostaza de interpret, compozitor si coproducator al albumului "De dragul tau". Acest nou material va fi lansat astazi, la ora 19:00, la Hotelul Marshal din Bucuresti. CD-ul cuprinde 14 piese pop, dance, reggaet
Marcel Pavel apare, mai nou, in tripla ipostaza de interpret, compozitor si coproducator al albumului "De dragul tau". Acest nou material va fi lansat astazi, la ora 19:00, la Hotelul Marshal din Bucuresti. CD-ul cuprinde 14 piese pop, dance, reggaeton si latino. Pentru noile compozitii, Marcel a colaborat cu Andrei Tudor, Raimond Vancu, Adi de la Corect, Dani Alexandrescu si Costi Ionita. Textele sunt scrise de Mircea Presel, Dana Dorian, Silviu Padurar si Daniel Velasquez (Joe Da€™ Alvare).  Artistul a filmat doua clipuri la piesele "De dragul tau" si "No podre vivir", ambele regizate de Petre Nastase. La primul dintre ele si-a uitat pantofii acasa. Cei pe care ii poarta numai pe scena si pe care ii pastreaza intr-un saculet special. Asa ca n-a inceput filmarea la clip pana cand nu i s-a adus de-acasa una dintre perechile de pantofi de colectie. In curand, artistul intentioneaza sa-si renoveze casa. Din acest motiv, pe perioada lucrarilor, este nevoit sa se mute la hotel. El si-a ales sa lo-cuiasca, pentru cel putin zece zile, cu sotia la acelasi hotel unde are loc lansarea CD-ului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.