Dupa ce a castigat Cupa Presei la Laser tag, echipa Jurnalului National a fost provocata la un duel cu pusti laser de componentii trupei Sistem.

Ostilitatile s-au desfasurat in arena Laser Maxx, un labirint artficial scufundat in bezna, c
Dupa ce a castigat Cupa Presei la Laser tag, echipa Jurnalului National a fost provocata la un duel cu pusti laser de componentii trupei Sistem.

Ostilitatile s-au desfasurat in arena Laser Maxx, un labirint artficial scufundat in bezna, ce acopera aproape 400 de metri patrati. In 12 minute, cele zece pusti laser au tras nu mai putin de 4.379 de "focuri". Pana la sfarsit, cele cateva zeci de ore petrecute de jurnalisti in labirint si-au spus cuvantul. Sistem a tinut piept eroic asalturilor Jurnalul, dar a fost prinsa in foc incrucisat.


"Partida cu echipa Jurnalului National a fost foarte intensa si ne-a placut foarte mult, desi am fost invinsi... Insa lucrurile nu se vor opri aici pentru ca am fost dezavantajati de faptul ca cei de la Jurnalul National au avut timp sa se antreneze iar noi, nu... Asa ca ne sunt datori cu o revansa si ne propunem un sezon de pregatire intensa la sala LaserMaxx, dupa care ii vom provoca", a declarat Zoli de la Sistem.




Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.