Spectatorul accidentat la finalul etapei a doua, dupa ce a fost lovit inaintea sosirii de rutierul Razvan Juganaru, a decedat ieri-dimineata, la 4:00, la Spitalul Judetean din Deva.  

Accidentul a avut loc luni, la finalul etape
Spectatorul accidentat la finalul etapei a doua, dupa ce a fost lovit inaintea sosirii de rutierul Razvan Juganaru, a decedat ieri-dimineata, la 4:00, la Spitalul Judetean din Deva.  

Accidentul a avut loc luni, la finalul etapei Targu Jiu - Deva, cand, cu 50 de metri inaintea sosirii, Razvan Juganaru (Dinamo) l-a lovit in plin pe Petru Balie, 62 de ani, care i-a aparut brusc in fata, sportivul nereusind sa evite impactul. Victima a fost internata la Spitalul Judetean din Deva, fiind diagnosticata cu contuzie cerebrala foarte grava. "Din momentul accidentului si pana a murit, pacientul a fost in permanenta in coma profunda, fiind tinut in viata cu ajutorul aparatelor", a declarat medicul Marinela Hategan, seful sectiei Terapie Intensiva. Acesta este primul deces in "Mica Bucla" din ultimii 22 de ani. Precedenta victima a fost un operator tv, care a fost accidentat mortal la Petrosani, in 1985, tot in etapa Targu Jiu - Deva. Pe numele lui Juganaru s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala grava. Acesta va fi inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, care va stabili daca sportivul va fi trimis in fata instantei. "Dupa cercetarile la locul accidentului reiese ca victima s-a angajat sa traverseze strada printr-un loc nemarcat si nesemnalizat corespunzator. Conform legislatiei, pietonul se face vinovat de producerea accidentului", a declarat seful Politiei Rutiere Hunedoara.


Sprint

Desfasurata intre Deva si Alba-Iulia, pe distanta de 141 km, etapa a treia a Turului Romaniei s-a decis la sprint, victoria revenindu-i lui Marian Frunzeanu (Conpet Petrolul Ploiesti). Acesta a fost urmat de ucraineanul Vitali Brichak (Mirage), ambii fiind cronometrati in 4 ore, 2 minute si 58 de secunde. Al treilea clasat, Mihai Rusu (Olimpic Autoconstruct), a sosit cu o intarziere de 2 minute si 34 de secunde. In clasamentul general, primul loc este ocupat in continuare de Dan Anghelache (Dinamo), urmat la 10 minute si 39 de secunde de Atanas Kostov (Bulgaria) si la 12 minute si 31 de secunde de Carol Novak (Intersport M. Ciuc).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.