Vanzarea LaSalle, divizie a ABN Amro, nu ar trebui sa depinda de votul actionarilor, a declarat un profesor de Drept ce consiliaza Curtea Suprema a Olandei, care judeca inghetarea vanzarii acestei banci, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Un trib
Vanzarea LaSalle, divizie a ABN Amro, nu ar trebui sa depinda de votul actionarilor, a declarat un profesor de Drept ce consiliaza Curtea Suprema a Olandei, care judeca inghetarea vanzarii acestei banci, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Un tribunal olandez a inghetat vanzarea diviziei americane a ABN, aceasta tranzactie fiind una dintre conditiile din acordul semnat cu Barclays. Vanzarea diviziei LaSalle este foarte importanta in cadrul luptei pentru preluarea ABN, de care este interesat si un consortiu, condus de RBS. Oferta de preluare facuta de Barclays are drept conditie vanzarea LaSalle, in timp ce consortiul condus de RBS doreste si grupul bancar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.