Vremea capricioasa a aminat debutul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

La fel ca la Roland Garros, in urma cu aproape o luna, prima saptamina a turneului de tenis de la Wimbledon este perturbata de vreme, ploaia chiar
Vremea capricioasa a aminat debutul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

La fel ca la Roland Garros, in urma cu aproape o luna, prima saptamina a turneului de tenis de la Wimbledon este perturbata de vreme, ploaia chiar reusind ieri sa amine debutul acestei a 121-a editii. Roger Federer, cvadruplul campion de la All England Club, ar fi trebuit sa deschida balul pe Terenul Central, de la ora 15.00 (ora Romaniei), dar ploaia s-a invitat in arena inaintea elvetianului si a ramas acolo mai multe ore. Astfel, multe dintre meciurile programate ieri au fost compromise, sub incidenta acestui risc intrind si partida Andrei Pavel - Juan Pablo Guzman, programata a treia pe terenul 7. Astazi ar trebui sa joace si Edina Gallovits, impotriva americancei Meilen Tu, insa previziunile meteo indica, de asemenea, ploaie si o temperatura maxima de 18 grade Celsius.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.