Dupa un studiu amanuntit al rolului comunicarii in societate precum si al transmiterii informatiilor in timp real, primarul Sectorului 5 a decis sa achizitioneze o statie de bruiaj pentru telefonia mobila. Hotararea, aparent deplasata, a avut argumen
Dupa un studiu amanuntit al rolului comunicarii in societate precum si al transmiterii informatiilor in timp real, primarul Sectorului 5 a decis sa achizitioneze o statie de bruiaj pentru telefonia mobila. Hotararea, aparent deplasata, a avut argumente temeinice, justificate de Vangheile in cadrul primariei printr-o serie de sunete guturale din care s-a putut intelege, vag, ceva cu... ma-sii, sustin unii dintre functionarii speriati "de la cinci". Apoi, cu eforturi dureroase, a explicat ca s-a saturat sa-l sune toti tampitii, fireste neluand in calcul si apelurile presedintelui Mircea Geoana. Cu acest episod, peste convorbirile de pe celularele angajatilor primariei s-a lasat o liniste grea ca o lespede. Vanghelie activeaza statia cand are chef si se relaxeaza in biroul sau avangardist cu scaune largi de piele. Intrebarea pe care si-o pun functionarii este de ce are nevoie seful lor sa nu fie deranjat cand filosofia postului sau se bazeaza tocmai ideea "m-ati votat, deranjati-ma!". Contrar rautatilor care circula in mass-media, primarul pesedist este un om ambitios care incearca de mai multa vreme sa-si completeze studiile si sa-si defineasca locul si rolul pe scena politica. In aceste circumstante este limpede ca primarul invata retorica si incearca sa-si depaseasca conditia. Fapt laudabil! De altfel surse din primarie sustin ca unul din modelele sale politice ar fi chiar Adrian Nastase, la a carui prabusire a contribuit personal. De la Nastase a si imprumutat ideea cu statia de bruiaj pe care fostul lider social-democrat o folosea la sedintete BPN. Situatia tragica in toata aceasta comedie este ca si firmele din jurul Primariei Sectorului 5 sunt afectate de bruiajul vanghelian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.