Premiera - Noul videoclip, vizionat in laptarie  Ieri, trupa Vama, in formula completa, a sustinut o conferinta de presa prilejuita de noul videoclip, intitulat "Bed For Love", ce urmeaza sa "explodeze" pe messenger incepand de joi, 28 iuni
Premiera - Noul videoclip, vizionat in laptarie  Ieri, trupa Vama, in formula completa, a sustinut o conferinta de presa prilejuita de noul videoclip, intitulat "Bed For Love", ce urmeaza sa "explodeze" pe messenger incepand de joi, 28 iunie, de la ora 0:00.  Filmat timp de 24 de ore in ritm intens la Castel Films, clipul formatiei Vama este regizat de Marian Crisan si prezinta concis o poveste despre iubire, rutina, cautare si speranta. Realizat in patru culori (alb, negru, gri si rosu), fiecare cu semnificatia ei (rosu - iubire, alb - speranta, gri & negru - obisnuinta), videoclipul este sugestiv si alert, in timp ce muzica e soft, dar elevata, cu generoase accente british (maniera Pulp).  NOUL DISC. In plus, pentru ca Tudor canta in engleza, "Bed For Love" are mari sanse sa patrunda in topurile internationale, videoclipul fiind modern si tras "ca afara". Tudor Chirila - solist vocal, Eugen Caminschi - chitara solo, Raul Kusak - claviaruri si Lucian "Clopo" Cioarga - tobe au terminat aproape jumatate din piesele noului album Vama, ce urmeaza sa apara la toamna. De fapt, pe langa "Bed For Time", Vama canta in concerte si alte doua piese noi, "Fotomodele" si "Cartita", ambele fiind desemnate ca viitoare single-uri. Potrivit lui Tudor Chirila, mesajul videoclipului e simplu: "Pentru nimic in lume iubirea nu trebuie sa se transforme in obisnuinta, si, daca se intampla, speranta e tot in iubire: intr-o alta iubire", iar promovarea se va face pe mai multe site-uri.  PE INTERNET. Astfel, cateva zeci de mii de vizitatori vor avea acces simultan pe diferite site-uri la noul videoclip Vama. Pentru inceput, acesta va fi difuzat doar pe internet, urmand ca dupa o saptamana sa poata fi vizionat pe posturile muzicale de televiziune. Tot pe internet, Tudor Chirila va spune povestea clipului "Bed For Love" pe blogul  sau, tudorchirila.blogspot.com. La 28 iunie, partenerii si prietenii formatiei vor afisa bannere si link-uri cu trimitere la vamamusic.ro, dedicat in aceasta perioada lansarii videocliplului. Pe langa vizionare si downloadare, pe site se vor gasi informatii referitoare la piesa, un making of cu fotografii de la filmare si un interviu cu componentii formatiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.