Turneul Regilor Romgaz, care a avut loc la Bazna, s-a incheiat ieri dupa-amiaza cu victoria Marelui Maestru International Alexander Khalifman (Rusia). Inaintea ultimei runde, acesta impartea primul loc cu armeanul Rafael Vaganian, amb
    Turneul Regilor Romgaz, care a avut loc la Bazna, s-a incheiat ieri dupa-amiaza cu victoria Marelui Maestru International Alexander Khalifman (Rusia). Inaintea ultimei runde, acesta impartea primul loc cu armeanul Rafael Vaganian, ambii avand cate sase puncte, al treilea, fara sanse la castigarea competitiei, fiind slovenul Alexander Beliavski, cu cinci puncte.  Partida dintre Khalifman si Vaganian a fost programata chiar in runda finala, rusul obtinand o victorie rapida dupa efectuarea a doar 21 de mutari, prin care si-a asigurat primul loc in clasamentul final. Pentru acest succes, el a fost rasplatit cu un cec in valoare de 7.000 de euro. Celelalte meciuri din ultima runda s-au terminat dupa inchiderea editiei. De remarcat ca sahistul rus a dominat turneul inca de la inceput, cedand primul loc o singura data, in penultima runda, cand a fost invins de Beliavski.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.