Prin atentatul de la 11 septembrie 2001, teroristii au urmarit, pe langa subminarea economiei americane, ca SUA, patria libertatii si a drepturilor omului, sa fie nevoita sa ia masuri preventive antiteroriste drastice, incat sa fie acuzata de incalca
Prin atentatul de la 11 septembrie 2001, teroristii au urmarit, pe langa subminarea economiei americane, ca SUA, patria libertatii si a drepturilor omului, sa fie nevoita sa ia masuri preventive antiteroriste drastice, incat sa fie acuzata de incalcare a libertatilor cetatenesti si a drepturilor omului.
Raportul Dick Marty, care incrimineaza pretinse centre de detentie ale CIA pe teritoriul unor tari europene, denota sistemul imunitar deficitar al Lumii Libere. Care apara implicit terorismul, prin apararea dreptului teroristilor de a beneficia de drepturile societatii de tip euro-american a carei anihilare o vizeaza.
Cand Administratia Bush a adoptat Patriot Act, legea dreptului la legitima aparare a civilizatiei occidentale, contestatarii din Vest au inceput corul de proteste comparabile cu imensa prostie sau, dupa caz, ticalosie a intelectualilor occidentali care, in timpul Razboiului Rece, sustineau comunismul si preamareau URSS, in timp ce stigmatizau vehement victimele si marturisitorii crimelor comunismului. Cum a dezvaluit generalul Pacepa, in spatele miscarii "pacifiste" anti-americane se afla Moscova. De la inceput pana azi.
Dick Marty pare un fel de nou comisar sovietic antiamerican. El nu ezita sa acuze SUA, desi recunoaste ca nu are nici o proba privind pretinsa detentie secreta si pretinsa tortura practicata de CIA ("No fuckin evidence!"). Pentru prelungirea detentiei in cazul suspectilor de terorism se solicita probe, in schimb, autoritatile americane pot fi acuzate fara probe. La fel si aliatii europeni, printre care Romania. Raportorul a declarat chiar ca inchisorile antiteroriste ar fi cu atat mai nejustificate cu cat... nu s-a dat inca o definitie a terorismului!
Omul pentru teoristi este egal cu zero. Drepturile omului nu exista pentru ei. Teroristii se folosesc de Occident pentru a distruge Occidentul, si de stanga americana pentru a distruge America si alianta transatlantica. In statele islamice totalitare, oamenii considerati ca au incalcat legea islamica sunt pedepsiti intr-un mod barbar, ilustrare a dispretului fata de persoana umana (membre taiate, torturi si executii publice, ucideri zise "de onoare"). Nu i-am auzit pe occidentalii aparatori ai drepturilor omului si pe americanii de stanga amatori de proteste impotriva propriei tari ("blame America first") sa protesteze fata de asemenea masuri primitive, extremist-islamice - inumane si antiumane, si nici macar fata de tratarea femeilor ca fapturi inferioare. Vezi portul abaya. Si lapidarea femeilor care isi permit iubiri interzise de sharia, legea islamica. Occidentalii lasi nu incrimineaza asemenea barbarie, dar nu ezita sa condamne Biserica crestina - Catolica si Ortodoxa, pentru opozitia fata de avort si de casatoriile homosexuale. Amnesty International si Human Right Watch si-au facut o meserie din a demonstra ca apararea drepturilor omului inseamna apararea drepturilor infractorilor. Mai nou, a teroristilor.
Teroristii profita la maximum de asemenea atitudine. Ben Laden isi rade-n barba. Mentorii terorismului stiu ca singura sansa de a reusi este sa determine ruperea Europei de America. Ei se bazeaza pe prostia zisa corectitudine politica. Gauchist-occidentala si leftist-americana. Noroc ca Sarkozy e filo-american.
Dreapta va fi probabil realeasa la Casa Alba. Iar Rudy Giuliani, primarul legendar al New York-ului din 11 septembrie 2001, va consolida alianta euro-atlantica. Ruperea Europei de America e visul de aur al teroristilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.