In ultima zi a Festivalului, pe scena principala au urcat Ill Niño, The Cult si cel mai asteptat nume al serii, Incubus. Au fost 2.000 de spectatori.

Daca vineri si simbata publicul Festivalului CokeLive a fost mai numeros, la concertele The Pussycat Dolls, Macy Gray si The Prodigy participind citeva mii de oameni, duminica seara, numarul spectatorilor a fost sub asteptarile organizatorilor.

In ciuda acestui fapt, ultimele trei concerte ale primei editii CokeLive au fost printre cele mai reusite din intregul festival.

Daca cei de la Ill Niño au facut o sesiune de o ora de heavy metal cu influente latine, britanicii de la The Cult au urcat pe scena in jurul orei 22.45. Piesele pe care le-au cintat, cum ar fi „True Believers" sau „She’s Beautiful As A Foot", au fost un fel de remember a ceea ce inseamna hard rock old school. Incercind sa stabileasca o legatura cu publicul, vocalistul formatiei a reusit sa stirneasca o multime de comentarii in jurul celor prezenti. Initial a urat romanilor „Bun venit!" in Uniunea Europeana, spunind ca acum sintem cu totii liberi si ca putem face toate lucrurile interzise pe vremea lui Ceausescu, de exemplu sa bem Coca- Cola. Ironia si ambiguitatea acestei afirmatii au iesit la iveala abia pe la jumatatea concertului, cind a mai declarat ca se simte ca intr-un lagar de concentrare, dat fiind numarul mare de jandarmi si bodyguarzi, care, probabil, pazesc Coca-Cola. Restul interventiilor sale si-au pastrat caracterul militant, antiglobalist, dind ca exemplu Marea Britanie, in care nu s-a introdus moneda unica. Dincolo de partea politiza(n)ta, concertul a fost foarte apreciat de public, fie ca era vorba de fani ai trupei britanice, fie ca era vorba de tineri pentru care era mai mult sau mai putin o prima auditie. The Cult au mai cintat, de asemenea, piesa „I Assassin", de pe ultimul album, care va fi lansat si promovat in curind.

La jumatate de ora dupa miezul noptii, trupa Incubus si-a inceput concertul pe care il asteptau majoritatea spectatorilor. In fata a aproximativ 2.000 de persoane au urcat pe scena cei cinci membri ai formatiei, care si-au inceput show-ul fara introduceri, fara artificii. Daca piesa de deschidere a fost „Nice To Know You", au urmat „Anna Molly", „I Miss You" sau „Wish You Were Here", ale caror versuri s-au dovedit cunoscute majoritatii celor prezenti. Fara prea mult dialog, fara efecte scenice, concertul celor de la Incubus a fost printre cele mai bine inchegate si convingatoare dintre toate care au avut loc in acest weekend pe insula Lacul Morii. Brandon Boyd, vocalistul formatiei, a acaparat mare parte din atentia publicului feminin, iar suvenirele pe care le-au lasat publicului, cum ar fi betele de tobe, penele de chitara, citeva sticle de apa si camasa pe care Boyd a purtat-o in timpul spectacolului, au fost trecute, probabil, la categoria obiecte de colectie. Californienii au fost printre putinii care, in urma aplauzelor, au revenit pe scena pentru deja traditionalul bis.

Pe la ora 2.00, cind se incheiasera concertele de pe scena principala, angoasa zilei de luni care se apropia si-a facut efectul: lumea a parasit destul de rapid insula, iar la cortul dance, atmosfera era destul de trista, dat fiind ca nu mai ramasesera decit putin amatori.