Pretul petrolului a scazut cu 1%, pana la 70,40 dolari pe baril, dupa ce sindicatele nigeriene au pus capat unei greve ce ameninta cu sistarea exporturilor de petrol. Pretul petrolului Brent a scazut cu 78 de centi, pana la 70,40 dolari pe baril, dup
Pretul petrolului a scazut cu 1%, pana la 70,40 dolari pe baril, dupa ce sindicatele nigeriene au pus capat unei greve ce ameninta cu sistarea exporturilor de petrol. Pretul petrolului Brent a scazut cu 78 de centi, pana la 70,40 dolari pe baril, dupa ce la inceputul saptamanii trecute a atins cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele 10 luni, de 72,25 dolari pe baril, pe fondul ingrijorarilor legate de posibilitatea ca aceasta greva sa duca la sistarea livarilor. La sfarsitul saptamanii trecute, sindicatele din cel mai mare producator african de petrol au renuntat la greva, dupa ce Guvernul a acceptat sa inghete preturile la combustibil pentru un an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.