Directorii companiilor care lucreaza in industria pompelor funebre din Germania vor lansa, in aceasta toamna, un post de televiziune destinat inmormantarilor, cimitirelor si ritualurilor ce tin de astfel de manifestatii, transmite Deutche Welle in ed
Directorii companiilor care lucreaza in industria pompelor funebre din Germania vor lansa, in aceasta toamna, un post de televiziune destinat inmormantarilor, cimitirelor si ritualurilor ce tin de astfel de manifestatii, transmite Deutche Welle in editia electronica. Printre programele ce urmeaza sa fie prezentate pe noul post de televiziune se numara reportaje privind ritualurile de inmormantare de pe tot teritoriul Germaniei, inmormantari si ceremonii realizate de familiile si prietenii celor decedati pentru acestia sau informatii privind documentele necesare in cazul unui deces. "Vrem ca acest post de televiziune sa ajute la inlaturarea tabuurilor din jurul subiectului mortii", a declarat Kerstin Gernig, purtatorul de cuvant al asociatiei companiilor din industria pompelor funebre. Postul TV, care va transmite prin satelit si online incepand din noiembrie, are ca target mai ales populatia varstnica a Germaniei. Datorita schimbarilor demografice ale tarii, numarul varstnicilor este in continua crestere in tara, in detrimentul tinerilor. "Nu vrem sa convertim populatia. Vrem doar ca oamenii sa stie despre ce e vorba (in industrie - n.r.)", a precizat Gernig. Postul TV va fi finantat prin contributii ale persoanelor interesate si prin parteneriate cu companii care furnizeaza produse si servicii pentru persoanele varstnice. Un organism etic de supraveghere, format din membri ai bisercilor crestine, va monitoriza programele postului TV. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.