James Blunt, Crazy Frog, Mika si Celine Dion au cintat cele mai enervante piese din toate timpurile.

Primul loc in topul celor mai enervante piese din toate timpurile a fost ocupat de piesa lui James Blunt, „You’re Beautiful", single care in 2005 a fost in fruntea clasamentelor muzicale din 11 tari. Clasamentul a fost votat pe un site de cercetari in domeniul marketingului, www.onepoll.com, si include piese ale unor artisti si trupe care nu de putine ori s-au aflat in topurile internationale de referinta: Celine Dion, Mika, Crazy Frog, Los del Rio sau Hanson.

Pozitia secunda in topul in care nimeni nu vrea sa figureze a fost ocupata de piesa „Axel F" , in varianta remixata de Crazy Frog, dupa piesa din anii ‘80. Piesa marca Crazy Frog a fost urmata de „Mmm Bop", un single din 1997 al trupei Hanson. Cea mai veche piesa inclusa in top este „Shout", interpretata de cintareata Lulu in 1964, piesa care s-a clasat pe locul sase.

Cea mai noua intrare in top este single-ul „Grace Kelly", interpretat de Mika, favoritul unor topuri mult mai meritorii ale momentului, care in acest clasament se situeaza pe locul opt. Locul sapte e ocupat de piesa „Agadoo", cintata de Black Lace, iar pe pozitia a noua a fost votata piesa lui Celine Dion, „My Heart Will Go On". Imediat dupa lansare, piesa care a dat tema muzicala a „Titanicului", in 1997, a fost numarul 1 in topurile din lumea intreaga, inclusiv din Statele Unite, Marea Britanie si Australia. Mai mult, intr-un clasament realizat in martie 2007, „United World Chart", „My Heart Will Go On" a ocupat locul paisprezece in topul celor mai de succes melodii din toate timpurile. Tot in „United World Chart", piesa lui Celine Dion s-a clasat pe locul doi la sectiunea dedicata hiturilor interpretate de femei, dupa un alt single care face parte din coloana sonora a unui film de succes, „I Will Always Love You", interpretat de Whitney Houston.

In coada topului celor mai enervante zece melodii s-a clasat piesa celor de la Los del Rio, „Macarena". Incomodul top a fost dat publicitatii de ziarul britanic „The Sun".

Mai multe informatii despre James Blunt citeste pe www.cotidianul.ro/select