Ne enerveaza vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea. Tare de tot ne enerveaza. Si nu pentru ca n-a gasit ieri alt motiv mai bun sa suspende 15 minute sedinta de plen in care se discuta motiunea simpla pe tema agriculturii, decat faptul ca unii jurnalisti ar fi adormit in bancile deputatilor.

a— De ce cuvantul "abreviere" este atat de lung?

a— De ce nu se fac conserve cu hrana pentru pisici cu aroma de soareci?

a— De ce, daca zborul avioanelor este din ce in ce mai sigur, aeroportul se numeste "terminal"?

a— De ce magazinele deschise 24 de ore din 24 au incuietori?

a— Ne enerveaza importatorii de scutere care nu s-au gandit ca o sa dea lumea navala sa cumpere taraboantele pe doua roti, care-si fac loc prin traficul intepenit din Capitala. Se asteapta trei luni pentru onorarea unei comenzi!

a— Ne enerveaza vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea (foto). Tare de tot ne enerveaza. Si nu pentru ca n-a gasit ieri alt motiv mai bun sa suspende 15 minute sedinta de plen in care se discuta motiunea simpla pe tema agriculturii, decat faptul ca unii jurnalisti ar fi adormit in bancile deputatilor. Ci pentru ca nu l-am auzit sa dispuna o asemenea masura atunci cand, de atatea ori, si-a vazut colegii deputati dormind la locul de munca, in loc sa vegheze la facerea legilor.