Ciclism - Accident grav in Turul Romaniei  Etapa a doua a "Micii Bucle", a fost marcata de un incident in urma caruia un spectator de 62 de ani a fost internat in spital in stare de coma, dupa ce a fost lovit de un rutier.  Programata
Ciclism - Accident grav in Turul Romaniei  Etapa a doua a "Micii Bucle", a fost marcata de un incident in urma caruia un spectator de 62 de ani a fost internat in spital in stare de coma, dupa ce a fost lovit de un rutier.  Programata intre Targu-Jiu si Deva, etapa a doua a Turului Romaniei s-a confruntat cu lipsa de organizare de care a dat dovada politia, cea care ar fi trebuit sa asigure securitatea caravanei. Rutierii au reusit sa evite mai multe accidente pe traseu, dar la Deva s-a produs inevitabilul. Mai intai, Marius Stoica (Dinamo) era sa fie lovit de o masina care nu a oprit la semnalul politiei, iar cu 50 de metri inainte de sosire colegul sau Razvan Juganaru s-a ciocnit de un spectator imprudent, care intrase pe traseu. "Nu l-am vazut, am intrat direct in el.  M-am speriat ingrozitor, am crezut ca a murit", a declarat sportivul, care a suferit lovituri la clavicula si la picior. El a fost dus la politie pentru declaratii si apoi la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Victima a fost internata in stare grava la Spitalul Judetean. "Se afla in coma de gradul 4. Are contuzie cerebrala cu hematom subtural mare care a fost operat. Respira doar cu ajutorul ventilatoarelor si este instabil hemodinamic. Are sanse mici de supravietuire", a declarat ieri medicul Marinela Hategan, seful sectiei Terapie Intensiva. Dupa aceasta etapa, castigata de Rudii (Ucraina), tricoul galben a ajuns la Dan Anghelache (Dinamo).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.