Chivu, tot intre Inter si Barça Inter Milano a redevenit favorita in cursa pentru transferul lui Cristi Chivu, dupa ce fundasul Romei s-a intalnit cu patronul milanezilor, Massimo Moratti. "S-au inteles pentru un contract pe patru ani, cu
Chivu, tot intre Inter si Barça Inter Milano a redevenit favorita in cursa pentru transferul lui Cristi Chivu, dupa ce fundasul Romei s-a intalnit cu patronul milanezilor, Massimo Moratti. "S-au inteles pentru un contract pe patru ani, cu 4 milioane de euro salariu anual", anunta Gazzetta dello Sport, care scrie ca Barça poate raspunde prin marirea sumei de transfer: "Catalanii ar putea creste oferta la 15 milioane de euro. Inter nu pare dornica sa dea mai mult de 12".   Bayern München si Borussia Dortmund il vor pe Torje Tanarul mijlocas al echipei Poli Timisoara Gabriel Torje, in varsta de 17 ani, se afla in atentia lui Bayern München si Borussia Dortmund, existand deja oferte foarte tentante pe adresa sa. Conducerea timisorenilor l-a declarat insa netransferabil pe internationalul de tineret.   TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce ieri, in faza inaugurala, l-a invins in trei seturi, 6-4, 6-4, 6-1, pe argentinianul Juan-Pablo Guzman. In turul urmator, tenismanul roman, numarul 122 ATP, il va intalni pe James Blake, care a trecut ieri de Igor Andreev cu 3-0.   ARBITRI. La propunerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, "centralii" Marian Salomir, Anton Helesteanu, Silviu Bogdan, Vasile Bratu, Viorel Sandu si Orlando Trandu si asistentii Cornel Avram, Dumitru Bargaoanu, Daniel Burloiu si Ispas Cojocaru au fost exclusi din arbitraj de Comitetul Executiv al FRF. Alti patru centrali, Marius Bocaneala, Lucian Dan, Robert Dumitru si Marius Martis, precum si asistentii Florin Buzarnescu, Costin Florescu, Bogdan Medrea, Iulian Radu si Claudiu Tripa au fost retrogradati in lotul B, o decizie in privinta lor urmand sa se ia dupa un an, in functie de prestatiile fiecaruia.    HANDBAL. Marius Stavrositu a refuzat ieri oferta de prelungire a contractului cu HCM Constanta si va semna pentru Steaua Bucuresti. "Oferta noastra era cu foarte putin sub cea a Stelei. Stavrositu ar fi avut un contract foarte bun la noi, insa a ales cu buzunarul, nu cu inima. A preferat banii in locul Ligii Campionilor. Crezi ca te-ai atasat de cineva dupa ce a petrecut zece ani, dar el nici nu ne-a anuntat ca pleaca", a declarat directorul executiv al lui HCM, Ali Nurhan.   SPANIA. Aproximativ 30.000 de suporteri au asistat pe Stadionul Nou Camp la prezentarea oficiala a lui Thierry Henry la FC Barcelona. La conferinta de presa, Henry a impresionat asistenta vorbind in limba catalana. "Sunt foarte fericit sa fiu la Barcelona", a spus Henry in catalana, explicand ca a invatat cateva cuvinte de la fostul sau coechipier de la Arsenal Francesc Fabregas. Barcelona l-a achizitionat ieri si pe mijlocasul ivorian Yaya Toure, de la AS Monaco, pentru 12 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.