"Va trimit trei fotografii cu referire la furtuna de simbata dimineata. Am avut norocul, sau nenorocul, sa traiesc respectivul fenomen intr-un cort la 1800m altitudine, in Muntii Capatanii. Privind retrospectiv, totul pare acum cu multa sare si piper, insa la momentul respectiv imi doream sa fiu oriunde numai acolo nu. Au venit trei valuri consecutive de grindina, vant, oraje si ploaie. In zare Muntii Cozia aduceau cu Castelul Diavolului din basmele copilariei. In doua ore totul s-a terminat la fel de brusc precum incepuse."

(Fotografii trimise de Cristian Flueraru)

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre de aici sau la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici