Atacantul dinamovist considera ca viitorul sezon al Ligii I va fi cel mai disputat din ultimii 18 ani, datorita faptului ca echipa care va castiga titlul va fi calificata direct in grupele Ligii Campionilor.
"Va fi cel mai disputat sezon de dupa Revolutie pentru ca echipa care va castiga titlul se va califica direct in grupele Ligii Campionilor. Dinamo, Steaua, Rapid, Timisoara si CFR vor fi favoritele la titlu, exact in ordinea asta. Personal, imi doresc sa fiu sanatos, sa marchez cat mai mult. Avem obiective de indeplinit si vreau sa contribui la succesele lui Dinamo", a declarat Bratu la reunirea lotului dinamovist, inainte sa intre in cantonament la Saftica. Bratu a spus ca ii ureaza succes fostului antrenor secund dinamovist Mihai Teja, care va colabora de acum inainte cu Hagi, la Steaua. "Daca e mai bine pentru el, ii uram succes la Steaua. Hagi a fost si va ramane un nume. Ca antrenor, ca fost fotbalist, e o lovitura pentru Steaua", a mai spus Bratu.
Ieri, Dinamo a pierdut doi jucatori, Balace si Vranjkovic, primul fiind transferat definitiv la FC Vaslui, iar al doilea imprumutat pentru un sezon la Ceahlaul. Balace, pus pe lista de transferari de Dinamo la finalul sezonului trecut, va semna astazi un contract pe patru sezoane cu gruparea lui Porumboiu, fiind dorit de noul antrenor, Dorinel Munteanu. La randul sau, bosniacul Vojislav Vranjkovic a fost imprumutat pentru un sezon la gruparea din Piatra Neamt. Vranjkovic urma sa ajunga aseara la Piatra Neamt. "A fost lupta grea pentru Vranjkovic, desi aveam acordul lui Dinamo sa-l luam sub forma de imprumut. A trebuit sa asteptam o perioada chiar si pentru semnarea contractului. A fost o lupta grea dusa pe telefoane si pe drumuri pe la Bucuresti, dar ma bucur ca am reusit sa-l aducem. Este inca un pas facut pentru ca aceasta echipa sa poata evolua la un nivel mai sus", a declarat antrenorul Viorel Hizo. (MIG)