CEC a semnat un acord cu Ascenta, divizia de consultanta IT si solutii software specifice din grupul Softwin, pentru externalizarea serviciilor de relatii cu clientii si cele pentru rezolvarea problemelor IT din institutie. Contractul prevede, pe lan
CEC a semnat un acord cu Ascenta, divizia de consultanta IT si solutii software specifice din grupul Softwin, pentru externalizarea serviciilor de relatii cu clientii si cele pentru rezolvarea problemelor IT din institutie. Contractul prevede, pe langa prelungirea programului de functionare cu trei ore, si o colaborare in domeniul serviciilor de telemarketing si email pentru clientii sau potentialii clienti. Ascenta asigura tehnologia, resursele umane si procedurile de lucru pentru serviciul de asistenta tehnica pentru angajati si aplicatiile informatice specifice domeniului bancar. Divizia de consultanta IT a grupului Softwin mai asigura si serviciile de Contact Center, la care s-au adaugat si cele Front Desk.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.