Alb-visiniii traiesc periculos in intersezon, antrenorul lor santajind conducerea clubului pentru a-i fi satisfacute cererile din lista de achizitii.

Haosul instalat o data cu plecarea lui Razvan Lucescu de pe banca tehnica a Rapidului se adinceste cu mai bine de o saptamina inaintea cantonamentului din Elvetia. Doriti de tehnicianul Cristiano Bergodi si anuntati ca transferati de conducere, jucatorii lui Sporting Braga, Cesinha si Davide, nu s-au inteles de fapt cu Viorel Moldovan. Ceea ce l-a determinat pe Bergodi, prin vocea team managerului Renzo Rossi, sa ameninte cu plecarea. „Conducerea clubului ne-a transmis ca Moldovan va veni in tara impreuna cu Cesinha si Davide. In acest moment nu pot sa spun daca Bergodi va parasi Rapidul in cazul in care nu i se aduc acesti jucatori. Mai intii sa vedem ce se va intimpla cu cei doi si apoi putem spune ceva clar. Sa vedem daca Cesinha si Davide vin la Rapid si Bergodi va decide daca ramine", a atenuat Rossi.

Daca Rapidul mai asteapta pina pe 4 iulie plecarea in Elvetia, ieri, Steaua, Poli Timisoara si Universitatea Craiova au plecat din tara pentru stagii centralizate de pregatire in perspectiva noului sezon, avind aceeasi destinatie - Austria. Intariti in intersezon cu un antrenor strain, Dusan Urhin, si cu un jucator de cupe europene, Ionel Ganea, timisorenii string din dinti pentru a confirma, in sfirsit, asteptarile patronului Marian Iancu. „Ne pregatim pentru un nou sezon la intensitate maxima. A fost un prim cantonament greu, dar acum ne asteapta inca unul si mai greu. E normal sa apara si nervi. Cine nu vrea sa alerge, sa transpire mult sa stea acasa. Asta e pregatirea! De mult timp, cam de cind a plecat Hagi, nu s-a mai facut pregatire ca lumea la echipa", a declarat senegalezul Mansour.

Exact in ziua decolarii, Universitatea si-a extins „contingentul" de australieni din lot, semnind un contract pe trei sezoane cu internationalul de la Antipozi, Spase Dilevski, de 22 de ani. Nici clujenii n-au abandonat pistele de peste hotare. La o zi de la prezentarea argentinianului Fabbiano, ceferistii i-au mai adus un conational, Culio, de 24 de ani, de la echipa chiliana Deportes La Serena.