Soferul, in varsta de 24 de ani, care conducea un autoturism Opel, a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat in doi stalpi de pe marginea drumului, in apropierea taberei de copii de la Navodari, dupa care s-a rasturnat. In accident si-a pier
Soferul, in varsta de 24 de ani, care conducea un autoturism Opel, a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat in doi stalpi de pe marginea drumului, in apropierea taberei de copii de la Navodari, dupa care s-a rasturnat. In accident si-a pierdut viata pasagerul de 23 de ani de pe locul din dreapta soferului, iar o tanara de 22 de ani a fost ranita grav, cu multiple fracturi si traumatisme, fiind internata la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Constanta. Soferul a scapat cu rani minore.
Autocar cu elevi implicat intr-un accident
O persoana a murit, iar o alta a fost grav ranita in urma accidentului petrecut, sambata, la Predeal, cand un autoturism a intrat intr-un autocar care transporta 25 de copii de la o scoala din Bucuresti, elevii fiind in afara oricarui pericol. Potrivit Politiei Brasov, in autocarul care a fost lovit de un autoturism, pe DN 1, in dreptul liceului din Predeal, se aflau 25 de copii, insotiti de cinci cadre didactice de la o scoala generala din Bucuresti. Accidentul a avut loc dupa ce un autoturism inmatriculat in Capitala a intrat pe contrasens si s-a izbit de autocarul care circula regulamentar. Soferul autoturismului a murit, iar o alta persoana aflata in vehicul a fost grav ranita, fiind transportata la Spitalul Judetean Brasov. Nici o persoana aflata in autocar nu a fost ranita. Si in judetul Arad o persoana a murit si mai multe au fost ranite, dupa ce un autocar plin cu romani care mergeau la munca in Spania s-a ciocnit cu un microbuz. De asemenea, potrivit Mediafax, o ambulanta aflata in misiune si care transporta un pacient a fost implicata intr-un accident sambata dupa-amiaza, pe bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitala, in incident fiind raniti pacientul si asistenta medicala din salvare. Ambulanta se deplasa pe Bulevardul Iancu de Hunedoara spre Spitalul de Urgenta Floreasca, avand semnalele acustice si luminoase puse in functiune. La intersectia cu strada Roma, ambulanta a intrat in coliziune cu un autoturism care nu acordase prioritate salvarii. In incident, pacientul din ambulanta - in varsta de 30 de ani - si asistenta medicala (28 ani) au fost raniti, ei fiind transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca. Si stelistul Vali Badea s-a rasturnat, sambata, cu masina pe care o conducea in apropiere de municipiul Alexandria, insa a scapat nevatamat. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.