Cea de-a treia editie a Premiilor Ericsson pentru Excelenta in Telecomunicatii a avut loc pe 22 iunie in Bucuresti. Studenti in ani terminali si absolventi ai facultatilor de telecomunicatii din Bucuresti, Cluj, Galati, Iasi si Timisoara au fost prem
Cea de-a treia editie a Premiilor Ericsson pentru Excelenta in Telecomunicatii a avut loc pe 22 iunie in Bucuresti. Studenti in ani terminali si absolventi ai facultatilor de telecomunicatii din Bucuresti, Cluj, Galati, Iasi si Timisoara au fost premiati in cadrul galei pentru lucrarile realizate. Prin proiectul demarat in urma cu trei ani in Romania, Ericsson urmareste promovarea activitatii stiintifice a universitatilor romanesti si recunoasterea capacitatii tinerilor ce vor activa in domeniul telecomunicatiilor.
Ericsson a oferit celor 14 premianti posibilitatea de a ocupa 1 post pe o perioada de 1 an in cadrul companiei Ericsson Romania, precum si o recomandare onorifica si un cec ca o recunoastere simbolica a eforturilor lor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.