Renault Technologie Roumanie va investi aproximativ 100 milioane de euro in centrul de inginerie regionala, pana la sfarsitului anului 2009, pentru birourile de studii de la Bucuresti, uzina de inginerie, caroserie, montaj si activitati mecanice, pre
Renault Technologie Roumanie va investi aproximativ 100 milioane de euro in centrul de inginerie regionala, pana la sfarsitului anului 2009, pentru birourile de studii de la Bucuresti, uzina de inginerie, caroserie, montaj si activitati mecanice, precum si pentru centrul de incercari.
Centrul, impreuna cu cele din Brazilia si Coreea de Sud, face parte din planul de extindere internationala a grupului francez, care prevede lansarea a 26 de modele pana in anul 2009.
Renault a anuntat, anul trecut, ca intentioneaza sa construiasca langa Titu un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto destinate pietelor emergente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.