Rapid a anuntat sambata ca a ajuns la un acord cu clubul portughez Sporting Braga pentru transferul jucatorilor Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" si Davide Alexandre Pinto Dias, care sunt asteptati la Bucuresti in cursul acestei saptamani. Primul est
Rapid a anuntat sambata ca a ajuns la un acord cu clubul portughez Sporting Braga pentru transferul jucatorilor Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" si Davide Alexandre Pinto Dias, care sunt asteptati la Bucuresti in cursul acestei saptamani. Primul este un atacant stanga brazilian de 24 de ani si va fi transferat definitiv pentru aproximativ 1,2 milioane de euro, in timp ce al doilea este un mijlocas portughez care va fi imprumutat pe un an, pentru 300.000 de euro. Ambii jucatori au fost doriti insistent de catre Crsitiano Bergodi, noul antrenor al Rapidului, care i-a urmarit pe cei doi de cand conducea de pe banca pe CFR Cluj. "Deocamdata nu stim pe ce perioada va semna Cesinha. Urmeaza sa se stabileasca in zilele urmatoare, iar saptamana viitoare vor ajunge amandoi la Bucuresti. In ceea ce-l priveste pe Davide, el este imprumutat pentru un an, iar in vara lui 2008 Rapid are optiune de cumparare", a declarat directorul general Constantin Zotta despre atacantul care a fost campion mondial de tineret cu Brazilia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.