Cindrea a afirmat ca PSD asteapta pana miercuri un punct de vedere oficial al Guvernului asupra proiectului de lege privind majorarea punctului de pensie, urmand ca joi sa introduca o motiune de cenzura daca raspunsul Executivului va fi considerat ne
Cindrea a afirmat ca PSD asteapta pana miercuri un punct de vedere oficial al Guvernului asupra proiectului de lege privind majorarea punctului de pensie, urmand ca joi sa introduca o motiune de cenzura daca raspunsul Executivului va fi considerat nesatisfacator. Deputatul social-democrat a mentionat ca PSD il someaza pe presedintele Comisiei de munca a Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, sa reintroduca de urgenta pe ordinea de zi de luni a Comisiei proiectul de lege privind majorarea punctului de pensie. In plus, daca proiectul de lege nu va fi discutat in plen, saptamana care urmeaza, PSD va "forta" declansarea unei sesiuni parlamentare extraordinare a Camerei Deputatilor. Pe de alta parte, Cindrea a declarat ca PSD asteapta ca pana miercuri Executivul sa prezinte un punct de vedere asupra propunerilor din proiectul privind majorarea pensiilor, precum si asupra solutiilor financiare pe care le implica acest proiect de lege. "Daca solutiile financiare prezentate de Guvern nu ne vor satisface, vom depune o motiune de cenzura pe tema pensiilor", a adaugat deputatul PSD, precizand ca textul motiunii este deja redactat si ca va fi discutat luni, in sedinta Biroului Permanent National al partidului. La insistentele jurnalistilor, Cindrea a mentionat ca, daca raspunsul oferit de Guvern va fi considerat nesatisfacator, motiunea de cenzura ar putea fi depusa, cel mai probabil, joi. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.