Regia Patrimoniului Protocolului de Stat va relua licitatia pentru hotelul Triumf din Bucuresti cu acelasi pret de pornire, de 32,5 milioane euro fara TVA, stabilit la prima incercare de vanzare, din luna ianuarie, anulata din cauza numarului insufic
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat va relua licitatia pentru hotelul Triumf din Bucuresti cu acelasi pret de pornire, de 32,5 milioane euro fara TVA, stabilit la prima incercare de vanzare, din luna ianuarie, anulata din cauza numarului insuficient de oferte valabile. Reluarea procedurilor de vanzare a hotelului Triumf a fost aprobata de Consiliul de Administratie al RA-APPS, iar anuntul de organizare a licitatiei va fi publicat in perioada imediat urmatoare, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.
"Licitatia va porni de la acelasi pret, deoarece prima ofertare a esuat din cauza numarului insuficient de investitori calificati, nu pentru refuzul acestora de a achita suma ceruta", au explicat sursele.
Hotelul Triumf, clasificat la doua stele si amplasat pe un teren de 15.000 metri patrati pe Bulevardul Kiseleff, a fost scos la vanzare de RA-APPS in luna ianuarie, prin licitatie publica cu strigare, cu un pret de pornire de 32,5 milioane euro, fara TVA.
La licitatie s-au prezentat companiile Roses Residential Park Bucuresti, BEA Hotels Eastern Europe Romania si Athenee Phenix Group, controlata de compania Ana Hotels a omului de afaceri George Copos.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.