Balace a semnat cu FC Vaslui Mijlocasul Silviu Balace nu a rezistat la Dinamo decat sase luni. Fostul capitan al Timisoarei este incepand de ieri jucatorul echipei FC Vaslui, cu care a semnat un contract pe patru ani. Achizitionarea lui Ba
 Balace a semnat cu FC Vaslui Mijlocasul Silviu Balace nu a rezistat la Dinamo decat sase luni. Fostul capitan al Timisoarei este incepand de ieri jucatorul echipei FC Vaslui, cu care a semnat un contract pe patru ani. Achizitionarea lui Balace, care va avea un salariu de 80.000 de euro pe sezon, i-a costat pe moldoveni 200.000 de euro. Tot ieri, un alt dinamovist, bosniacul Vojislav Vranjkovici, a fost imprumutat pentru un an la Ceahlaul. Oficialii lui Dinamo s-au interesat de Cosmin Contra Antrenorul campioanei, Mircea Rednic, are nevoie de un fundas dreapta, mai ales ca titularul George Blay inca nu a revenit la pregatiri, avand probleme in familie. Surse din club au confirmat faptul ca oficialii "cainilor" s-au interesat de Cosmin Contra , de la Getafe. CFR CLUJ. Oficialii clujeni au semnat ieri un contract de colaborare cu echipa argentiniana Lanus, de la care l-au transferat pe Fabbiani. "Am stabilit impreuna cu vicepresedintele lui Lanus un protocol asemanator celui semnat cu Benfica", a declarat presedintele "ceferistilor", Iuliu Muresan. Tot ieri, la Cluj a ajuns al 19-lea "stranier". Este vorba despre un alt argentinian, Juan Culio, imprumutat un sezon de la echipa chiliana Club Deportes De Serena. Altfel, CFR a invins cu 2-0 Austria Viena, in primul meci amical al turneului din Austria.

GLORIA. Romeo Bunica a fost numit antrenor secund al nou-promovatei Gloria Buzau, fostul golgeter al echipei in sezonul trecut urmand sa-si continue in paralel si cariera de jucator. Ieri, managerul general Viorel Ion (la minge) era asteptat la Bucuresti, pentru o intalnire cu Adrian Ilie, omologul sau de la Steaua, care urma sa-i prezinte o lista cu cinci jucatori susceptibili de a ajunge la Gloria. "Pot sa nu aleg nici unul, dar ii pot lua pe toti daca imi plac si daca avem nevoie de ei", a declarat Viorel Ion.

TIMISOARA. Echipa de pe Bega a plecat ieri-dimineata in Austria, unde elevii lui Dusan Uhrin jr vor ramane pana la 6 iulie. In aceasta perioada, Poli va disputa patru meciuri de verificare, cu Zilina (27 iunie), Apoel Nicosia (30 iunie), Metalurg Zaporoje (3 iulie) si Hibernians Edinburgh (5 iulie).

CICLISM. Prima etapa a Turului Romaniei, disputata intre Pitesti si Targu-Jiu (174 km), a fost dominata de Alexandru Ciocan (Conpet Petrolul Ploiesti) si de Dan Anghelache (Dinamo Secrom). Dupa o evadare de peste 80 km, cei doi au trecut linia de sosire in aceasta ordine, fiind cronometrati in 4h58:03. Urmatorul clasat, Atanas Kostov (Bulgaria), a sosit dupa 10 minute si 40 de secunde. In urma acestui succes, Cioncan a imbracat tricolul de lider la general, fiind urmat de Anghelache.

SAH. Partida dintre Mihai Suba si Zoltan Ribli (Ungaria), din runda a 9-a a Turneului Regilor Romgaz, s-a incheiat remiza dupa 11 mutari, acesta fiind cel mai scurt meci disputat pana acum in competitia de la Bazna. Celelalte partide s-au incheiat tot remiza, astfel ca Alexander Khalifmann (Rusia) se mentine lider, cu 6,5 puncte.

RUGBY. Nationala de rugby in 7 a Romaniei a ocupat locul 5 la turneul de la Heidelberg (Germania), rezultat in urma caruia s-a calificat la Campionatul European, care va avea loc la Moscova (7-8 iulie). Titlul de cel mai bun jucator al turneului a fost acordat romanului Mugurel Sarbu.

ATLETISM. Echipa feminina a Romaniei a ocupat locul al doilea, dupa Italia (139 p), in Liga I, Grupa B, a Cupei Europei, care a avut loc la Milano, ratand promovarea in Superliga. In ultima zi a concursului, fetele noastre au obtinut doua victorii, prin Cristina Vasiloiu (1.500 m) si prin stafeta de 4x400 m. Alina Militaru (lungime), Anca Heltne (greutate) si Mihaela Melinte (foto, ciocan) au ocupat locul 2, iar Ionela Tarlea (200 m), Andreea Ispan (inaltime) si Carmen Ghilase (100 m garduri) s-au clasat pe locul 3. La masculin, Romania a ocupat locul 4. Ioan Zaizan a castigat la 800 m, Cosmin Suteu (3.000 m) si stafeta de 4x400 m s-au clasat pe locul 2, iar Levente Bartha a fost al treilea la sulita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.