Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis vineri sa ridice sechestrul asigurator pus pe fabricile de tigari Sacalaz si Lenauheim, ale lui Zaher Iskandarani, transferand masura asupra unei statii de imbuteliere a bauturilor alcoolice. Societatea Alc
Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis vineri sa ridice sechestrul asigurator pus pe fabricile de tigari Sacalaz si Lenauheim, ale lui Zaher Iskandarani, transferand masura asupra unei statii de imbuteliere a bauturilor alcoolice. Societatea Alchool Banat Industry, cu toate constructiile, terenurile si utilajele aferente, a fost evaluata la 1.874.341,82 de lei.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) anunta in luna martie a anului trecut ca intre cele sase firme controlate de Iskandarani ar exista relatii de interdependenta care se circumscriu infractiunilor de evaziune fiscala si de spalare de bani.
Societatile verificate erau R&M Tobacco International SRL (producator de tigari), Le Dome Tobacco International SRL (proprietarul fabricilor de tigari si ape minerale si racoritoare, inchiriate R&M Tobacco International si Flasch SRL), RTD Tobacco Distribution SRL (distribuitor de tigari), Flasch SRL (producator de apa minerala si racoritoare), Alchool Banat Industry SRL (fara activitate) si European Tobacco SRL (producator de tigari).
La sfarsitul anului 2005, in urma unor perchezitii la fabricile si la domiciliile lui Zaher si a complicilor lui, anchetatorii au descoperit matrite, trimbre fiscale romanesti falsificate, cantitati mari de tigari si cartoane pentru pachete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.