Daca pana zilele trecute a negat ca ar fi tatal fetitei fostei a€žSpice Girl", Mel B (pe numele sau real - Melanie Brown), lui Eddie Murphy ii va fi foarte greu, de acum inainte, sa se ascunda a€ždupa visin". Si asta pentru ca t
Daca pana zilele trecute a negat ca ar fi tatal fetitei fostei a€žSpice Girl", Mel B (pe numele sau real - Melanie Brown), lui Eddie Murphy ii va fi foarte greu, de acum inainte, sa se ascunda a€ždupa visin". Si asta pentru ca testul de paternitate a relevat faptul ca micuta Angel Iris este fiica celebrului actor, informeaza IMDB.com, citat de Rompres.  
Melanie a primit cu satisfactie vestea cea buna, si a precizat ca a fost a€ždistrusa" atunci cand Eddie a declarat, cu ceva timp in urma, ca, citam: a€žNu stiu al cui este acest copil pana cand nu se va face un test ADN de paternitate". Se pare ca fostul membru al echipei a€žSaturday Night Live", o cam banuieste pe a€žalbinuta" Mel B ca ar zbura regulat a€ždin floare in floare". Totusi, pentru a nu ramane cu onoarea a€žnereperata", Murphy si-a luat angajamentul ca se va ocupa de cresterea copilului, alaturi de proaspata mamica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.