Distribuitorul de carburanti MOL Romania a incheiat in urma cu cateva zile un contract de circa doua milioane de euro cu producatorul de automobile Dacia Pitesti care prevede livrarea a doua milioane de litri de motorina si benzina pentru prima alime
Distribuitorul de carburanti MOL Romania a incheiat in urma cu cateva zile un contract de circa doua milioane de euro cu producatorul de automobile Dacia Pitesti care prevede livrarea a doua milioane de litri de motorina si benzina pentru prima alimentare a modelului Logan. "Contractul a fost incheiat pe perioada unui an, cu posibilitatea de prelungire. Companiile petroliere viseaza la astfel de contracte", a declarat directorul general al MOL Romania, Zsolt Tzalay. Potrivit termenilor acordului, toate unitatile Logan produse de compania Dacia vor face prima alimentare cu combustibil de la MOL, produsele petroliere urmand sa fie livrate de compania petroliera la uzina din Pitesti. "Acest contract este doar o parte a unei afaceri mai mari pe care vrem sa o dezvoltam in continuare", a spus Tzalay. MOL Romania, subsidiara a grupului petrolier Magyar Olaj es Gazipari (MOL), a inregistrat anul trecut un profit net de sase milioane euro si o cifra de afaceri de 524,42 milioane euro, in crestere cu 25%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.