Primarul Andrei Chiliman considera un atentat grav la interesele bucurestenilor decizia privind autorizarea unor lucrari de constructie pe terenul de pe malul lacului Floreasca - cunoscut sub numele de parcul Bordei - si adreseaza un apel autoritatil
Primarul Andrei Chiliman considera un atentat grav la interesele bucurestenilor decizia privind autorizarea unor lucrari de constructie pe terenul de pe malul lacului Floreasca - cunoscut sub numele de parcul Bordei - si adreseaza un apel autoritatilor statului pentru a impiedica acest demers.
"In contextul in care excesele climei afecteaza din ce in ce mai serios viata de zi cu zi a cetatenilor Capitalei, solicit Guvernului ca, in regim de urgenta, sa emita un act prin care sa protejeze spatiile verzi indiferent de forma lor de proprietate", a declarat, ieri, pentru Mediafax, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. "Bucurestenii nu trebuie sa sufere din cauza satisfacerii unor interese oneroase, personale sau de grup, desfasurate in detrimentul interesului general", a afirmat primarul Sectorului 1, referindu-se la decizia Curtii de Apel prin care omul de afaceri Costica Constanda a primit acordul de a construi pe o zona verde, de pe malul Lacului Floreasca. "Am luat, de asemenea, act de graba cu care domnul primar general, Adriean Videanu, a luat pozitie publica in favoarea hotararii Curtii de Apel, prin care parcul Bordei este, practic, desfiintat si lasat la bunul plac al unui controversat om de afaceri. Cer primarului general sa manifeste mai multa raspundere fata de interesele cetatenilor Capitalei, care ne-au dat votul pentru a le rezolva problemele", a precizat Andrei Chiliman. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.