Azi

- Compania Rompetrol Rafinare, membra a grupului Rompetrol, incepe sa livreze pe piata interna motorina Euro 4, cu un continut de 2 % biodiesel, in conformitate cu normele europene care vor intra in vigoare la 1 iulie.

- Producatorul de profile din aluminiu, Alumil Rom Industry, distribuie dividendele aferente anului trecut, actionarii inregistrati la 1 iunie urmand sa primeasca o suma bruta de 0,36 lei pentru fiecare titlu detinut.

- Operatorul de telefonie mobila Orange Romania lanseaza in 10 orase serviciile 3G+, care permit viteze de transfer de date de pana la 3,6 Mbps.

Citeste si:

Maine

- Compania de Dans Kolben din Israel prezinta spectacolul "Anotimpurile", ale carui coregrafie si scenografie sunt semnate de Amir Kolben (Teatrul Odeon).

- Comitetul de Analiza Tehnica pentru proiectul minier de la Rosia Montana incepe evaluarea proiectului.

- Instanta suprema decide daca va conexa dosarul in care deputatul PSD, Mihai Sireteanu, este acuzat de fraudarea Fabricii de armament Mizil cu alt caz similar deferit justitiei militare, in care este inculpat un fost membru al Consiliului de Administratie al uzinei.