Pus la zid de conducerea Rapidului si amenintat cu suspendarea pentru ca nu s-a prezentat la antrenamente, Mugurel Buga a raspuns cu un anunt clar: nu va reveni la echipa pana nu primeste un nou contract. Cel prezent, valabil inca doi ani si jumatate
Pus la zid de conducerea Rapidului si amenintat cu suspendarea pentru ca nu s-a prezentat la antrenamente, Mugurel Buga a raspuns cu un anunt clar: nu va reveni la echipa pana nu primeste un nou contract. Cel prezent, valabil inca doi ani si jumatate de acum incolo, este in valoare de 120.000 de dolari pe an, dar jucatorul crede ca merita mai mult. Buga a facut un sezon excelent acum un an, cand a reusit noua goluri in Cupa UEFA, si unul mai modest in editia recent incheiata, cand a ajuns si pe banca de rezerve. Poate ca atacantul nu ar merita mai mult decat are acum, dar in ecuatie intra si o oferta de la Steaua, respinsa acum aproape o luna de Copos. Becali ii propunea 150.000 de euro pe an, dar patronul sau l-a declarat netransferabil si de aici si pretentiile sale de acum.
Mugurel Buga a declarat sambata, la revenirea din vacanta, ca nu revine la Rapid daca nu primeste mai multi bani. "Sper sa ma intorc cat mai repede la Rapid, dar daca nu se rezolva imi pare rau, asta e fotbalul, se joaca si fara mine. Vreau sa negociez un contract, dar ei nu mi-au spus nici o suma, nimic, cat imi pot da. Mie mi s-a promis mai demult, am tot asteptat, am zis sa nu fac valuri si atmosfera la echipa, dar de promisiuni sunt satul. Am o varsta, familia e pe primul plan, iar meritele mele sunt altele. Am spus ca nu vreau sa plec, dar vreau si eu anumiti bani. N-am 170.000. Am luat 50.000 la semnatura si am 120.000 de dolari pe an. Urmatorul an am tot 120.000, nu 170.000", a explicat Buga. Atacantul rapidist considera ca situatia sa actuala este cauzata de "niste ambitii" ale conducatorilor rapidisti. "Cei de la Rapid au spus ca eu am luat o pozitie de forta, dar cu mine nu s-a negociat nimic. Mi s-a spus sa vin intai la antrenament, sa-mi cer scuze ca am lipsit si, dupa o luna, doua, daca demonstrez ca vreau sa joc la Rapid, vom mai avea o discutie. Eu de ce am facut asta? Ca sa ma intorc si sa-mi cer scuze? Nu. Cred ca este vorba si de niste ambitii din partea celor de sus, de acolo. Nu cred ca din cauza ca a plecat Razvan se intampla asemena lucruri. Cu Adrian Ilie (n.r. - fost impresar al lui Buga, actual manager sportiv la FC Steaua) n-am mai vorbit de trei luni, cred ca si-a schimbat si numarul intre timp", a subliniat fotbalistul. Mugurel Buga a mentionat ca si in trecut a vrut sa paraseasca echipa din cauza ca nu i-au fost satisfacute pretentiile financiare: "Domnul Zotta (n.r. - directorul general al FC Rapid) l-a sunat pe impresarul meu si i-a zis ca n-am venit la antrenament, dar putea sa ma sune pe mine. Se pare ca nu se lucreaza direct cu mine. Am vorbit cu Cristiano Bergodi, personal n-am nimic cu el. A fost o coincidenta ca s-a intamplat acum, dupa ce a venit el. Trebuia s-o fac mai demult, n-am avut curaj, dar am zis ca daca e sa gresesc, macar sa gresesc eu, sa pierd pe mana mea. Mi-e in pericol cariera, dar asta e viata. O sa vad ce o sa fac, daca ma vor suspenda o sa fiu suspendat doi ani jumate si asta e. Suporterii nu trebuie sa se amestece, ca sa nu aiba probleme cu conducerea clubului". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.