Ministrul Dezvoltarii, Borbely Laszlo, a pierdut vineri seara alegerile din filiala UDMR Tirgu-Mures pentru desemnarea candidatului Uniunii la primaria orasului in favoarea actualului viceprimar, Csegzi Sandor. Acesta a obtinut 23 de voturi, cu tre
Ministrul Dezvoltarii, Borbely Laszlo, a pierdut vineri seara alegerile din filiala UDMR Tirgu-Mures pentru desemnarea candidatului Uniunii la primaria orasului in favoarea actualului viceprimar, Csegzi Sandor. Acesta a obtinut 23 de voturi, cu trei mai multe decit contracandidatul sau. In ciuda faptului ca a plecat suparat de la sedinta si fara sa faca declaratii, Borbely a anuntat ulterior ca va respecta decizia filialei. "Eu mi-am exprimat disponibilitatea de a candida la primarie. A fost o competitie democratica si respect rezultatul votului care s-a dat in organizatia UDMR Tirgu-Mures", a spus Borbely. Principalul contracandidat al lui Csegzi Sandor la Primaria Tirgu-Mures va fi cel mai probabil actualul edil al orasului, democratul Dorin Florea. (D.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.